The Link - Antwerp

The Link Building is a whole new working in a living environment in Antwerp. The Link will be sustainable, easily accessible, energy-efficient, comfortable, open, iconic… a new district of bustling Antwerp.

The link buildings are prototype of the office building of the future. It has its own Office App, which means that all services can be accessed simply by touching the screen on your smartphone. And it has been designed to meet the highest comfort and efficiency standards.

With its BREEAM Excellent certification, The Link significantly improves the productivity, concentration, ability to think and health of everyone that works there. The Link achieves this by means of an excellent combination of acoustic and thermal comfort.
The whole complex is designed for ‘meetings’ - both inside the walls of the building and outside. Nestled between the two office buildings, an indoor garden will be created where people can meet and talk, work together or relax. Grassed areas, water features and groups of trees will fill the space and create a real campus experience.

The Link offers mobility and ease of movement:
• Berchem station and Deurne airport are both close by
• located close to an intersection of several motorways (the E17, E19 and E313)

With its easy access to public transport:
• free LINK bicycles, secure covered bike storage, showers and lockers for anyone who cycles to work, it provides various alternative mobility solutions for employees.
• at least 16 recharging units for electric cars will be provided at the site

 

Discover THE LINK

Emperor: de werkplek van de toekomst

Blijkbaar is het MWE Lab het met me eens, want met hun ‘Emperor’ is de kantoorwereld in één klap klaar voor de toekomst. Helaas kost de te gekke werkplek, die plaats biedt aan vijf beeldschermen e…

Read more